Parku Kombëtar Detar Karaburun-Sazan

Home > Photo Gallery > Parku Kombëtar Detar Karaburun-Sazan

Udhëtim ditor me anije dhe gomone. Eksplorojmë së bashku plazhet e Karaburunit dhe misteret e Ishullit të Sazanit!
Karaburun-Sazan Marine Park.